Hoe werkt een behandeling?

Wanneer je een afspraak maakt, reserveer ik daarvoor ongeveer 75 minuten tijd. Ik begin met een kort gesprek zodat ik weet waarvoor je komt en wat je nodig hebt. Vervolgens nodig ik je uit om op het Muziekwaterbed te gaan liggen. Je mag je schoenen uit doen en eventueel je bril afzetten. Het is fijn om makkelijk zittende kleding te dragen.

 

De behandeling zelf duurt ongeveer 3 kwartier. Daarna is er nog even tijd om rustig bij te komen en eventueel je ervaringen te delen.

 

Op het Muziekwaterbed ervaar je rust. Je hoort de harmonieuze muziek in de ruimte en tegelijkertijd voel je de trillingen in je lichaam. Terwijl ik je liefdevol aandacht geef en, met jouw toestemming, respectvol aanraak kan ik je in beweging brengen. Ik laat je de kracht van water en muziek ervaren waardoor je terug komt in je lichaam en bij jezelf. Het versterkt concentratie, aandacht en stimuleert creativiteit en talenten. Er ontstaat minder stress, het verzacht pijn en je kunt vaak beter slapen. De innerlijke rust brengt vriendelijkheid en vreugde, goedheid, geduld en zachtheid.

 

"Dobberen, zweven, drijven, vliegen"… woorden die mensen terug geven als ze op het Muziekwaterbed liggen en aan de ervaring woorden willen geven. Genietend van de klanken van de muziek, de trillingen in hun lichaam. Gewoon liggen en genieten. Geen druk, geen prestatie, alleen maar luisteren, voelen en ervaren. Soms wegdromen en terug komen vanuit een wondere wereld waar alles zacht en warm is. En dat geeft een fijn, ontspannen gevoel.