Het Muziekwaterbed Jong

het muziekwaterbed

 

 

Ik ben Monique Hanssen-Vossen, geboren in 1975. Ik woon in Weert met mijn man, zoon en dochter.

Als professional op het gebied van Facility management werk ik mijn hele leven al met mensen. Iets wat mij enorm inspireert.

Enkele jaren geleden kwam in mijn drukke bestaan een keerpunt doordat mijn kind overbelast raakte in de prestatie-gedreven maatschappij waar wij kinderen en jongeren aan blootstellen. Dat was voor mij het moment om het anders te gaan doen. Voor mezelf, voor ons kind en voor mijn gezin. 

  

Door mijn inmiddels overleden, lieve oom Math Hansen, grondlegger van het Muziekwaterbed,  kwam ik in aanraking met deze enorm krachtige manier van helend werkend. Vanaf dat moment wist ik, en hij ook, dat dit voor mij bestemd was om mee verder te gaan. In die tijd volgde ik een opleiding tot Energetisch kinder-/jongerencoach wat dit gevoel alleen nog maar versterkte. 

 

Ik behandel mensen van alle leeftijden maar mijn missie zit in het werken met jongeren en hun ouders/verzorgers. Ik ben heel dankbaar dat Jan Hermans op mijn pad is gekomen en mij hierin ondersteuning heeft gegeven. Als kinder- en jeugdpsychiater/psychotherapeut heeft hij meer dan dertig jaar ervaring gehad in het werken met het Muziekwaterbed in deze doelgroep. 

 

Ik wil jongeren helpen de kracht in zichzelf en liefde voor zichzelf (terug) te vinden. Zich niet te spiegelen aan wat de omgeving van ze verwacht. Omdat ze gewoon al perfect zijn zoals ze zijn. Altijd!

 

het muziekwaterbed jong
het muziekwaterbed jong
het muziekwaterbed

Het Muziekwaterbed Jong KvK 84286474